top of page
LOGO BEELDMERK.png

MEER

Paula Huizinga heeft ruime (podium)ervaring als zangeres en workshopleider/ docent

Paula Huizinga geeft regelmatig workshops over muziek-gerelateerde onderwerpen. Van hoe muziek in het onderwijs eenvoudig kan worden vormgegeven, tot gebruik van stem bij theatersport. 

Paula heeft voor bedrijven een workshop ontwikkeld waarin muziek wordt gebruikt om teambuilding, samenwerking en het vertrouwen in elkaar te versterken. 

Paula geeft jaarlijks gastles aan het ArtEZ conservatorium bij de opleiding Docent Muziek en Muziektherapie over de vraag hoe deze vakgebieden met elkaar zijn verbonden. 

Paula heeft, in haar werk als muziekdocent, veel jongeren geleerd hoe ze eenvoudig een band kunnen vormen en hoe ze de belangrijkste instrumenten samenhangend kunnen bespelen. (Drums, bas, gitaar, toetsen, zang) 

Paula heeft ruime ervaring als zangeres in verschillende bands. Ze heeft veel invalklussen gedaan en jaren in een vaste band gezongen. Regelmatig wordt ze gevraagd om te zingen tijdens allerlei gelegenheden.

Paula is veel verbonden geweest bij koren. Ze heeft (gelegenheids)koren geleid, zelf meegezongen en is betrokken geweest als pianiste.

Paula geeft wel eens een zangles. Niet op reguliere basis, maar een specifieke vraag is altijd te beantwoorden. 

 

Ter voorbereiding op een toelating voor een conservatorium of pop/rock opleiding heeft Paula twee jongens geholpen om de gevraagde vaardigheden aan te leren en te trainen, waarna ze beiden zijn aangenomen op de gewenste opleiding. 

Voor vragen naar de mogelijkheden of een maatwerk-offerte, neem hier contact op. 

Vriendelijke groet,

Paula Huizinga 

collage.JPG
bottom of page